Topçular İlkokulu


Vizyon: Milli ve evrensel değerleri benimseyen, kendi kurum kültürünü oluşturup geliştirerek, emsalleri içinde çekim merkezi olma konumunu sürdüren, yenilikleri takip ederek hızla uyum gösterip, farklılık sergileyen, çağdaş bir okul olmak.

Misyon: Demokrasiye, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, yurdunu ve milletini seven, tarihini, kültürünü ve değerlerini bilen, özgüven sahibi, ilgi ve yetenekleri doğrultusunda eğitilmiş, kendini doğru ifade edebilen; bilgi ve teknolojide dünya ile bütünleşebilen nesiller yetiştirebilmektir.

Başarılar: 0

Saatler: 09:00-14:30
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: 150

Telefon - 0212 567 66 59

Belgegeçer - (212) 612 7483

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://topculariok.meb.k12.tr

Adres - Düğmeciler Mahallesi, Şeyh Raşit Caddesi, No 41 Eyüpsultan / İSTANBUL

Öğretmen :34
Öğrenci :678
Derslik :23
Atölye-İşlik :2
Çok Amaçlı Salon :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :600
Öğretim Şekli :İlkokul - Normal Öğretim Anaokulu - İkili Öğretim

Yerleşim Yeri - İLÇE MERKEZ

Adres - Düğmeciler Mahallesi, Şeyh Raşit Caddesi, No 41 Eyüpsultan / İSTANBUL

Ulaşım Metrobüs ile Ayvansaray durağından ve Tramvay Topçular durağından rahatlıkla ulaşım sağlanabilir. Yeşilpınar-Küçükköy hattından 39-Y 39-O 39-D ve Demirkapı Fatih istikametine giden araçlarla; Eyüpsultan Merkezden Otogara, Bayrampaşa ya ve Fatih ilçesine giden minibüslerle Nişanca durağında inip Emniyet yokuşundan yukarı çıkmaları gerekmektedir. Tramvay hattında da Topçular durağında inip alt caddeye geçmeleri gerekmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Eyüpsultan ilçe merkezine 3 km uzaklıktadır. Rami ve Nişanca mahalleleri arasında Topçular Mahallesi üst bölgesinde yer almaktadır.