OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KUURUL TOPLANTISI DUYURU

2021-2022 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI

OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI

DUYURU VE GÜNDEM

Okul Aile Birliği Yönetim Kurulunun aldığı karar gereği, Topçular İlkokulu Müdürlüğü Okul Aile Birliğinin Olağan Genel Kurul toplantısı 27 Ekim 2021 Çarşamba günü saat 14.00'da, okulumuzun konferans  salonunda yapılacaktır.

Okul Aile Birliği Genel Kurulumuz, halen yürürlükte olan Milli Eğitim Bakanlığı Okul Aile Birliği Yönetmeliği (9 Şubat 2012 tarih ve 28199 Sayılı Resmi Gazete) esasları çerçevesinde gerçekleşecektir.

Gündem maddelerini görüşmek üzere belirtilen gün ve saatte okulumuza teşrifinizi bekler, toplantıya katılmanızı rica ederim.

Saygılarımızla,

Hatice ÖZDERYOL